Tuesday, June 8, 2010

attention! usrah kita di jusco!!

oke, salam.[simple intro cukup! msyuarat tergempaq!]

kawan2, esok kita nak kuaq pi jusco en? kita pi nek ngan tkah ka?
OK, kalu p ngn tkah, OK ja :)

now, BALIK!
aku, balik kui brp pun tak kesah.
ampa yang len tu la.
and one other problemo here is,
budak PENAGA vs budak BERTAM.

kalu dari irshad nak balek umah penaga, memang kita lalu bertam, naik RAPID 606.
TETAPI, kalu dari JUSCO, nak balek penaga, kita lalu laluan lain!
kita akan tggu bus kat Jusco, then bus RAPID 701 akan bawak kita pi Jetty.
KEMUDIAN, the Penaga's akan naik pulakk bus 603 dari Jetty untuk balek Penaga.
and FYI lagi, bus tu memang akan lalu Telok Air Tawar, tapi tak lalu taman rumah ANAT.
dia akan lalu masjid ja. so, yang tu small matter kot, aku rsa pacik Saufee leh pi amek dia kot kat masjid.
tak jauh tera mana pon.

sekarang masalah nya adalah budak BERTAM.
kaifa antunna nak balek?
aku pening dah nih.

program manager mana??????????
cepat EXPALANADE!!!!!
FARRRR! :)

No comments: