Sunday, July 18, 2010

my oldest bestfriend :)

alang-alang bercherita tentang kawan2 di eshud, aku decide cerita pasal semua kawann yang close lahh.


ops, assalamualaikum :)


dimulakan dengan yang paling tua.
ini dia. sayang dengan dia nih.


full name : Rohaizat Haziq Ahmad.
nama timang-timangan, HAHA : Izat, Ejat, Haziq. Shakey
kini menuntut di : Kolej Yayasan Saad Melaka.
DOB : 7 January 1994.


dia paling tuaa ouhh! sporting kamchenggg ngan diee. byk mulut.
and most yang aku tk suke, dia pggil aku ustazah. HAHA.
banyak la kauuu! :P aku macam dulu jugakk la bro :P


next, second tuaaa. HAHA :P
sayang jugakk la. dh kawan. tapi, takleh syg lbeh. Safiah marahhh :P
ini beliauu.


poyoo kan gmba nih? tkde pulakk gmba dri depan. suma side view jak.
full name : Muhammad Aiman Mohamad
called as : Eman.
DOB : 17 January 1994.
now studying at : SMK Dato Haji Ahmad Badawi.


dia ni mmg spoil je semedang. banyak songeh. tp ada sense of humour. 
kalu tak wat lawak kira tak sah laa.
mmg style ahh ade kawan cam ko! keep it up bro! :)


kemudiaannn :P
ini bestie yang perempuan palingg tua. HAHA.
bella! :D


wahhh. muke masa form1 :P
sayanggg whoaa dia nih :)
full name : Nurul Nabilah Zulkifli
called as : Eylaa, Bella
DOB : 19 April 1994
now at : MRSM Taiping


wahhh die nih rawk. serius. rinduu sangat dengan dy. sbb dh lme wehh tk jumpe. dy sorg je yg aku blum jumpa since f1. gmba kt ats ni laa last tym kitorg jmpaa :(


nexttt. wahhh. gadis cheriaa! sukasuki semedang :)
nk tawu saper? beliau inilahh.


rase nak senyumm je tgk dia :)
full name : Nur Afiqah Abd Adzim Shukri
called : Ieqah
DOB : 1 May 1994
now at : Sekolah Seri Puteri Cyberjaya


dia nihh. sayangg aku jugakk. HAHA :D i loveee her soo much. talk a lot. slalu share.
mmg hyper. slalunya kalu nk reunion, maka beliau lahh perancangnya :P


last but not least, samuanyaa tua sekali...i'm the youngest :)
ini diaaa. tyhaaaa.


gamba mase fom2. dia mai raya rumahh :)
full nme : Nurul Hendon Fatiha Zahari
called as : tyha, hendon
DOB : 7 July 1994
now at : SMK D. Haji Ahmad Badawi. [ actually, die MRSM Langkawi. disebabkan depression, beliau transfer ke badawi...isk3-.-']


tkpee. sayangg-sayangg aku kat atas nih suma masih kekal dalam hatikuh.
HAHA. we rarely meet. yelaa. yg terbuang negeri pn adee kn. HAHA :D
rindu lahh wehh.


this year bukak pose sama-sama lagi kay? <3


with love,
-fartvxqhlovate

No comments: