Thursday, July 29, 2010

Penat bila kena buat pilihan.

Haihh. Bukan nak sangat pegi. Aku dah penah pi dah pun tempat yang parents aku nak bawak pegi nih. Tapi kalu tak nak ikut on reason nak pegi menyembelih kat sekolah, memang no point jugak. Sebab takde sape pun yang boleh nak hantar. Sape nak jaga aku sorang-sorang? Adik aku jangan kata pa ah. Asal nak pi mana je, suma laju. Tak kesa je. Aduss.

Aku rasa macam interesting je nak menyembelih nanti. Waaa :’( jeles. Sure menarik tahap gila en? Sorang satu nak kena pegang burung puyuh. Aishh, dahla whole school!

Aku tak blame parents aku. Diorang pon rasa bersalah jugak sebab kena culik anak senirik dari program sekolah. Tapi apakan daya, mak aku ada meeting kat sana. Ayah aku pun join meeting tuh. Parents offer kitorang. Kitorang agree! Sebab masa parents aku tanya tu, bulan lepas, a.k.a bulan June. Hailaa. Kalau aku taw ade aktiviti sembelih-menyembelih nih awal-awal dah aku reject. Lagipun aku dh penah pi tempat tuh.
So sekarang, perasaan aku = zero. Tak seronok sebab kena tinggal program tuh. NAK PI sangat!!!!!!  Sure ada kenangan menarik. Time ni lah leh merapu dengan kawan-kawan. Aduhai.

Apape jela. Bangga dengan sekolah sebab buat program camni. Tapi serius, memang takde niat nak ponteng. Cuba tanya kengkawan aku, suma tau aku ngah sedih :’(

Sabar jela FAR. Bukan niatmu. Tuhan tau.tak menipu okay =.=’

Err, by the way. HAHA :D habislah 900 burung puyuh nanti. Aigoo. Ruginyaa. Ngaa. Kalau kena panggil nak jawab apa?? *gulp*

Whatever malas fikir. Aku dah bagitau parents, kalau kena apa-apa, diorang jawab. HAHA. Diorang pun macam confuse jugak. Tapi serious, everything dh siap. Booked. Lengkap. Tunggu pegi je. HAILAA. Aku Tanya jugak, kalau kena demerit sebab tuh, jangan marah. HA-HA. Mak aku kalutt jugak. Err, kalau bukan sebab tu pun, rasanya banyak dah demerit aku pasal benda lain =.=’

Tapi yang menarik sekali tulaa. Aku bawak buku BIOLOGY pegi sana. HAHA :D pergi Redang haritu pun bawakk. Aduii la. Kalu tak bawak, bila nak buatt? Tcer kasik tempoh sampai 5 august je. Ganbatte 4IK!!

p/s: berani jamin on the date students of 4ik tinggal half je. HAHA =.=’ tapi aku dalam golongan half yang hadir laa. Though tak siap pun, akan hadir jugakk :P

-fartvxqhlovate
*sungguh amat sangat malas sekali untuk pergi.
nak tahu where?
Genting Hinghlands :'(

No comments: