Thursday, July 15, 2010

tarikh keramat ku :D







heiya. salam.
dh sangat lama tk berkesempatan nk meng'update' blog terchentaa.
muahaha :P


11 Julai 2010.
do you know what was the day?
it was my birthday. HAHA.
this year, my only wish is,
to have thousands of wishes.


i'm crazy. yee saya tauu :P
kenapa? HAHA. saya list orang yang wish birthday saya dari orang pertama sampai lahh orang yang ke 156.
heeeee :) gila ke tuu?
takk la. i have my own uniqueness and you dont have to bother about it.
lagipunn, bukannya saya suruh korang tolong listkan untuk saya. ye takk?
hehe :)


nahh. 
saya hargaii sangat those yang wish birthday saya.
seriously i do :D
sebab korang-korang ni, even kebanyakan just tau dari FB jee,
tapi ade niat untuk mendoakan saya pada hari lahir saya,
alhamdulillah.
saya syukur.
ehh since when bahasakan diri 'saya' ehh?
tkpelahh. bukan crime pun kann :P


wlaupun hajat saya nak dapat 1000 wishes tak tercapai,,
156 wishes tuu dah cukup perfect kasik saya lupa kekecewaan 
kawan-kawan lainn yang tak wish tu. HAHA :D


maka,,
terima kasih sekali lagi saya ucapkan.


dalam 156 ucapan, satu yang i like the most :) for me, meaningful laa.
nahh.
   " count your life by smiles, not tears. count your age by friends, not years." 
- Tcer Ton :)


farzana, grow old :)
insyaAllah.
terimakasih semuaa.
banyak-banyak.
thank youu.
muchas gracias.


with love,
fartvxqhlovate.

2 comments:

Amiratubnatu'Abdullah♥ said...

sori far..ri2 xsmpt nk wish r:)
epi blted bdy ye..may Allah bless,always^^

fartvxqhlovate said...

thnx kkmira :) you too...