Thursday, August 19, 2010

aku tak salah.

haih.
nak terasa ke tidak hmmm?


ada la sumbody tu kan.
err, aku kongsi rahsia dengan dia.
then dia salah faham sebab apa entah ingat aku ada bocor rahsia dia.
grrrrr.
memang dia dah tanya.
tapi bila aku jawab aku tak bocor,
dia cakap dia tak puas hati.
then aku macam terasa pulak dengan status dia yang erghhhhh tu.
kalau aku bagitau detail status dia kat sini, sure la kawan-kawan aku tau sape dia.

ngaaaaa.
WTF!!!
dah aku cakap aku tak tipu aku tak tipu laa!
urgh. boleh pulak tak percaya.
memang la aku mulut banyak talkative bla3.
but i dont pecah your rahsia okayy-.-'

whatever lah.
malas fikir doe,
suka hati hang la nak percaya aku ke tak.
bulan puasa ni aku malas gaduh-gaduh.

raya nanti aku mintak lerr maaf though aku tak salah. cukup syarat. aku takmo amek tau.

*cuba positive boleh? kalau kawan-kawan aku sendiri aku tak kasitau takkan aku nak tetiba bagitau kengkawan ng?
hmmmm.

apape jela.
aku tanak la over perasan terhadap status tuh. 
mna tau untuk orang lain. 

mood down seh.
i meant everything i said. i dont lie and i dont break that promise.

it's your choice :(

-fartvxqhlovate

No comments: