Thursday, August 5, 2010

genting :]

salam.
HAHA :)
hello.
happy jugak ke sana.
mainn je. tapi tak fun sangat sebab only my bro and i.
main kami dua je. 
apa yang best sangat=.='
lagipun aku dah penah pegi sana.
huhu.


apee yeaa?


entah. ada satu kisah. pada aku, korang jangan contoh.
bukan kisah apa sangat.
opinion aku senirik sebenarnya.


ade la masa kat hotel yang aku duduk tu, first world,
got some boys yang mmg evry veek diorang pegi nak buat dance show.
roadshow kat lobby je. free. HAHA :P
memang style.
superb. aku mengaku.
diorang akan buat sehari tu, tiga kali show.
aku pegi tengok jugak. tapi sekali cukup.
buat rosak budak2 jee.


yang paling aku rasa sedih, ada sorang wanita,
pegi tengok. aku ta kesah. la.
dia bertudung.
pun aku tak kesah. sebab aku pun pakai tudung pegi tengok.
tapi paling sedih, dia bwak nyawa baru dalam perut dia.
and dah kalau namanya dance show tu, tauu jela.
pasang lagu super kuat!
kesiannn baby dalam perut dia kan?
belum tengok dunia, dah kenal menda2 tuh.
haihh.
bukan aku baik sangat pun. TIDAK.
tapi... err cane ehh?
entah laa.


faham2 jela apa yang aku cuba nak sampaikan.
aku memang fail bab nak explain detail2 ni.
aku pun tkdela hebatt sangat~

-fartvxqhlovate

No comments: