Saturday, August 14, 2010

HAHA :) yang ni takde kerja :P

ni actually teacher English aku,
Pn. Zaiton Mahmod suruh buat essay.
maka, inilah benda-benda normal yang macam jadi impian sesiapa pun.
sebab kalau boleh, kita nak yang perfect je kan?
tapi tulah. 
nobody's perfect :P


*tekan gmbar kalau nak tgk ciri2 ideal spouse aku. yg ni kecik. xnmpk. HAHAA
haha :DD ini terlebih kreatif punya lukisan.
oh, btw. lupa bagitau tajuk apa yang teacher suruh buat tu.
"My Ideal Spouse"


dan yang paling style sekali,
idayu kawan ku yang jarang nak siap homework BI(aku pn sama je),
terus siap.
aku rasa dia yang paling semangat.
syahirah ceqot tu pun sama jak. 
4 pages siap.
aduh. HAHA :DD


as usual, benda ni merapu-merapu memang enjoy sikit la nak buat. 
haha. and mostly,
walaupun aku lukis yang macam kat atas tuh super perfect, takdela pun nak perfect sangat.
live a loooong life :)


haha. seperti biasa.
post aku natural dan sekadar untuk buat tatapan dan menjadi sengihan pembaca. bukan nak mendedicate kepada sesiapa :)


-fartvxqhlovate
*keep blogging bloggers! :)

3 comments:

lia said...

haha..best larh blog kak far..psal ideal spouse tu klo sir hamdan sruh bt pn rsanya km plg cpt siap..haha..n bersemangat :P

fartvxqhlovate said...

haha. thanx!! :) tkde. kmi bab merapu mmg num 1! :) haha :P suruh je sir wt..mmg best. especially tym discussion^^

lia-nUr ;] said...

hehe no biggie larh :) hihi kita lbey kurang jer..km pon bab merapu-ing ni mmg pgg takhta lahh..he~~