Thursday, August 12, 2010

happy birthday! 030810

hai cik saff anirffas :P
harap maaf. memang lewat ye aku tau.
tapi aku dah berjanji ngan diri aku sendiri akan buat special post untuk each of my bestfriend on their birthday.
it was your day! 030810. err, maaf agak lewat. heee :P


okayy. this is her.
saff anirffas, disini aku nak ucapkan,
saengilchuka hamnida!
lewat, abaikan. sebab aku dah wish on the real date.
cuma post ni je yang lambat :P
heee :D


let me terangkan sedikit sebanyak tentang beliau :P


full name : Nursaffrina Ropiee
nick : saf. fuad. abg chik. kakak. err, apalagi? haha :P
DOB : 03 August 1994
address : Jalan Baru, BM.
hobby : perasan
tahap perasan : err. sangat tinggi. second after me. ehh, tak! lagi kuat perasan dari aku :D
ambition : architect
boleh di hubungi  : saff anirffas @ FB
blog beliau : saffrina : What's on my mind ? :)


well, my wish for you :)




We know we're getting old when the only thing we want for our birthday is not to be reminded of it.
-uknown


however, if there's something that you're dreaming of then may it all come true, because you deserve it all :) 


with ,
-fartvxqhlovate :)


nahh, dari boys terchenta kuh :)



2 comments:

saffrina said...

alamakkkkkkk! syg ang farr. ngeeee. TVXQ pon wish kat aku. segan aih. *blushing*

fartvxqhlovate said...

gedikk. HAHA :) TVXQ tuh pn, aku yg mintak kn. kalu tk, diorg tanak :PP