Monday, August 30, 2010

let it be untitled

heya. harini super bosan sedikit lah kan.
almaklum cuti :P
bukan takda kerja sekolah,
ada tu ada sebenarnya, tapi..heh :P
besa la kan. 
heeee :)


so, harini post yang kononnya let it be untitled.
mcm poyo jek. haha :D
dunno why. sbb aku sendiri taktau nk letak nama apa kot :)


i re-read my comics harini. err, dh khatam berpuluh.
superb lahh ZINT! <3
i love him no matter what.
memang gempak lah suma komik anda!
haha :P
p/s: tak ramai tau aku baca komik.
heee.
so, harini aku nak post ayat yang dicurik dari comic ZINT.
disebabkan aku membeli English version, 
maka English lah ayat kali ni.
sorry, memang habit nak membeli yang English je.


we were once strangers
and now we're good friends
from the scum of the school to heroes
yeah we've got problems 
but we've gotten over them
isn't that what life is all about?
:)

-ZINT

i love you ZINT. haha. you rock!
dedicated to all my friends, especially US, the troublemakers.
mohon seribu ampun jugak lahh yek :P
kalau selalu sangat buat masalah kepada sesetengah pihak.
heeeee :)


*apesal blog aku nih bermasalah gila? tak boleh nak upload pic pulak. sheesh. 


-fartvxqhlovate

No comments: