Monday, August 9, 2010

marah lagi.

salam.
macam orang tak matang segala pun ada gak.
keja nak marah je aku.
haih-.-'


takpe blog aku, aku punya suka!


shitty shitty bang bang kepada maknusia mana yang buat khinat tahap
sialan kat aku.
aku mangsa keadaan -.-'
WTH!
again, aku kena maki lagi budak sekolah tu.
jangan buat aku anti the whole-school students.
kang suma kawan aku yang dok situ pun aku ignore buat bangang je.


ahh. sialan gila.
kurang sopan gila kot.
aku bukak la my old profile pics.
saja gatai tangan nak belek.
tiba-tiba ada one of my pics,
tagged Aghilan Agi.
indian schoolmate masa sekolah rendah.
dia sekarang sekolah yang aku malas nk sebut nama tu la.


aishh. aku tak nak la buat isu en.


tapi kalau kata purpose diorang main tag tu nak buat lawak,
memang super SHIT la weh! tak lawak sekupang pun!
kurang ajar gila.


i'm sorry ya. ayat kasar kurang sopan.
kalau aku tau sapa dia la kan,
haishh. memang aku siat empat belas!
aku cincang jugak.


semoga dapat hidayah.
though aku tak baik sangat!
*marah-merah-muka*

No comments: