Saturday, August 7, 2010

stop the nonsense language.

salam.
annyeong.
hello world :)


entah kenapa harini aku nak marah.
ye marah orang.
kenapa?
aku bukak pages the so-called 'kawan-kawan sekolah rendah'
dulu. tengok.  baca ayat diorang.
ohh my!


aku tak tau apesal jadik menyampah gila.
aku bangga semacam sebab tak satu sekolah ngan diorang.
and lagi satu, 
aku bangga diberi pendedahan banyak pasal agama.
haihh-.-'


bukannya apa.
can they mind their language?
gila jijik nak baca pun.


'yew kew. kowg skew pew'
'udak ckulaa akoo'
'awex dye tuwh comeel glew kn?'


WTH with the language?
and i'm super proud removing them from my list.
lagipun selama ni dok ada dalam friends list pun bukan selalu contact.
heyy kid.
it's no use.


mind my language if it's rude i'm SORRYYYYY.


i just hate it.
lagi menyampah bila tengok semua tudung melayang.
err, yang tu tak buleh kata pa.
mak bapak diorag tak marah kenapa aku emo lebih?
ughhh.


have fun with your life.
btw, baca jugak blog ariffshah.
dia cakap,
kalau nak blogging, jadilah blogger yang guna bahasa sedap sikit.
kalau dok guna bahasa rempit memang orang pun menyampah nak baca.
aduh.
haha :D patut dia tambah sekali,
facebook ka, myspace ka, friendster or whatever page pun,
guna la bahasa sedap sikit.
bahasa melambangkan bangsa.
tapi aku agree dengan dia :)


huh. mind our bahasa kids. short forms are accepted.
tapi kalau bahasa rempit ni, 
buang la. tak manja pun bila baca.
geli ada la. HA-HA.


-fartvxqhlovate

12 comments:

fizie said...

sangat2 suka post ni! setuju sgt2! tak suka gila!

saff'sWords said...

hyeeww farrieww... pew kabewwww..? sehatwww?~ menggedikk.

Syaza Suraini said...

itu semua bahasa "jew" hahahaha. get it? xD

fartvxqhlovate said...

afiq, HAHA :DD rupanya kalian seangkatan^^ mmg benci gi-lah!

saff, haha :DD mmg super gewdixx ahh! :PP geli gilak.

kk caje, ahak. yew lew. bhsew jew. smpai pening nk baca.

:PP rupa-rupanya ramai yang seangkatan! :)

fizie said...

http://siggplus.blogspot.com/2010/05/tak-sia-sia-aku-belajar-bahasa-asing.html

tgk kat blog dia ni. sama geng la. :)

fartvxqhlovate said...

HAHA :DD gila style lah. dia pggil bhs yahudi terus! super like! gempak! :DD aku suka betoi orang seangkatan aku nih :PP

fizie said...

betul la. bahasa jew. jew = yahudi. bahasa yahudi la. yeah! mmg gempak!
kalau cakap kl, bolehj la trima skit2. ni ckp bhsa ni, erk, harap maaf. tak suka!

fartvxqhlovate said...

ohh. yeka. aku bru tau :PP em. betoi2. short form pn takpa leh tima. ni bhs ntah-apa-hapa-ntah! mmg jerk gi-la! -.-'

fizie said...

naper la sstgh org suka ckp cmni. igt mat rempit kot. nak kata ya, bkn dia.

fartvxqhlovate said...

yg plg tk thn, bangga pulak ckp cmtuh. diorg fhm ke apa yg dorg ckp tuh? err. AHAH. pelik doe.

fizie said...

tah. paham la kot. kalau tak. tak ckp cmtu la kot.

p/s: hangat entry kali ni. =]

fartvxqhlovate said...

HAHA :DD aku pun terkejut. mybe semua dh lma rsa marah. this time bru dpt let it all out kot :P