Tuesday, September 14, 2010

...i'm not strong enough.

and again. the post is about feeling for the first time after a very long time i decided not to post anything related to it on my blog.


she's a FRIEND! a very good friend anyway.
if i wanted so to be jealous, dengan semua orang aku nak cemburu.
and anyway, siapalah aku nak cemburu kan.
siapa sangat aku depan mata dia.
haha :D
however, cover-cover lah sikit ayat kalau bercerita dengan aku.


aku ni EMOTIONAL bhai.
menangis boleh je tak henti.
i'm not that mad towards her.
huh, entahlah.
memang aku tulis jek menda ni semua dalam diari, tapi dalam diari lagi detail kot.
hmmmmmmmmmmmmmm T_______________T
* a very looooooonggggggg sigh*


penat la beng macam nih.


aku insan lemah loh.
still looking for my own strength.


and anyway, tadi cousin aku datang rumah. form5.
budak pandai dia nih.
she said : form 4 jangan main-main.
lupakan jela novel ke apa.


aku : errrr, bukan novel zaza, FB.


zaza : hmm. FB ka, apa ka, lupakan dulu.


aku : haih. dia si pandai cakap camtu. aku?


so, entahlah. make it less after this. trying actually.
be strong FAR! be strong!

p/s : sedih jugak atas pemergian kucing kak Fida Aishah. be strong akak! and you got support from all your friends, especially bro Ariff Shah :) you both are so great together. and my idols in blogging too anyway :)

No comments: