Wednesday, September 29, 2010

...sleep away the sadness of today

'

kadang-kadang kawan-kawan aku semedang je marah aku sebab terlalu emosional.
kadang-kadang aku sendiri naik menyampah dengan diri sendiri bila tak boleh kawal perasaan.
tapi kadang-kadang aku rasa i have the right to feel it bila dilukakan.
especially oleh orang yang tersayang.
sometimes, orang tak tahu whatever they did dah melukakan kita.
kadang-kadang jugak,
kita terlalu berharap untuk orang dapat membaca isi hati kita.
sedangkan benda tu memang hiperbola.
bukannya dia tukang tilik.
ye tak?
tapi sebenarnya, 
aku selalu mintak yang agar dikuatkan diri.
and stop being too emotional for some times.
because nobody cares.
nobody gives a cent.
dan semestinya,
aku perlukan ketenangan yang dikunci oleh somebody.
please let me be free.

tapi, aku happy jugak sebenarnya.
ada je orang yang kisah.
untuk buat aku tersenyum. ada je orang yang care,
untuk hentikan aku menangis.

walaupun kadang-kadang,
perkara kat bawah ni terjadi.
dan dilakukan oleh orang yang boleh aku kata,
sangat sayang?
HAHA.
aku tak suka pon benda nih sebenarnya.
it hurts.
haishhh,
meraban tetengah malam-.-'


p/s : happy birthday Abah! :) <3

No comments: