Monday, October 18, 2010

...days before exam

salam.
agak sibuk la kan.
since last week kot.
aku buat balik rutin balik tak ikut time.
sangat pening.
sekejap ada kelas, sekejap tadak.
camna tuh?
haha.
senang jugak stay balik lambat nih.
boleh aku rujuk kengkawan aku if aku blank apape.

yang aku tau, hidup aku sekarang macam hundred percent ke sekolah je.
seminggu tuh, sekolah 6 hari. haha.
no doubt.
nasib baik belum form 5. kalau idak, HARI-HARI pa.
haha.

*damia and dania in their playcot

so, memang saya dalam penjara SMKA AL-IRSHAD walaupun berulang yaaa?
haha.

tak kesah sangat.
sebab aku macam makin rajin je.
kurang sikit tidur siang.
kalu idak, keja nak tidur je.
haha.
parah sangat dh tuh :)
tkpela.

akan terus tersenyum dalam suasana sebelum exam ini
walau apapun melanda :)
sebab i have sooo many peolpe to shine my days around me.
and I have Him of course.
come hell or high water.
i know He'll always be there :)

senyumlah dan sengihlah.
macam damia and dania jugak yaaa! :) <3



may you guys are blessed. forever :)

No comments: