Monday, October 25, 2010

...me and my new fear

salam.
i'm not the kid yang THAT much penakut.
and i'm not that brave jugak.


but i don't know since when I've started to feel scared.
OF WHAT?
ghost.
ngaa.
it's something very stupid i know YES!
but these days,
my mind can't stop imagining some sort of thing that's absolutely not REAL.
i believe in perkara ghaib of course.
tapi entah kenapa,
bila sebelum PAT haritu,
otak tak boleh stop fikir benda bukan-bukan.
and semestinya mengganggu aku punya waktu untuk stay-up.
tak kesahlah result, yang pasti aku usaha kan?


yang peliknya, dulu boleh kata aku paling berani la dalam siblings aku nih.
entahlaa.
gangguan the devils maybe.
grrrr. geram jugak.
and one other factor is, banyak sangat tengok cerita hantu.
kan dah terbayang benda pelik-pelik -.-'


*bayangkan muka takut aku secomel nih? hehe :PP

sudahla. lupakan bab ketakutan aku. 
insyaAllah, aku carik surah-surah berkenaan bagi kuat sikit diri aku :')

and yeah. harini dah habis paper Arab.
aku sangat puas hati sebab aku dah berusaha rasanya.
alhamdulillah.
untuk paper 1.
tapi untuk paper 2, haishh-.-'
aku tak ready sgt la.
aku predict masuk insyak pasal as-saum [puasa],
sekali masuk bab azzakah[zakat]

memang aku baca jugak pasal zakat.
tapi sikit-sikit la.
ayat tungging-langgang Tuhan dengan Ustaz je yang tau.
haha.

apape la.
esok Biology.
errr, dan sangatlah cool kerana aku sempat lagi update blog ye?
hmm
doakan la aku boleh jawab.
setakat mana sangat usaha aku.
tapi nak je jadi doktor.
astaghfirullahal'azim.

p/s : esok kami ambil exam dalam hall. special kan? haha. tak pernah dibuat orang form 4 exam dalam hall. dahla untuk PAT. main reason, banyak cikgu kitorang takde. sakit, haji and else.
that's all.


2 comments:

Syaza Suraini said...

SAME THING HERE!

time org suma jaga xreti nk bukak buku baca, bajet nk baca tetengah malam sekali time sume org da tido, imagination run wilddddd. ahahaha pastu end up NOT studying. xD

gaaaaah! jeles jeles dah dapat experience jwb kat dewan! xD

fartvxqhlovate said...

...aaa! betul betul! tau tape. ponatt eden.
last skali p gerak kacau org suruh bgun teman. haha :D