Wednesday, November 17, 2010

Facebook Beng.

salam'alayk.




yaa. post aku.
bertajuk Facebook Beng.
Beng tuh, ikut suka korang lah nak tafsir macam mana.
yang pasti, aku bagi hint ya.
kalau aku and kengkawan aku cakap,
perkataan-perkataan yang dua suku kata,
hanya suku kata pertama je disebut.


contohnya macam Toilet - Toi. eheh.
tu kamus kami. jangan ikut -.-'
okeh. jadi sila faham sendiri maksud beng tuh apa.


aku sungguh amat sangat ter dan paling hangin apabila aku takboleh buka FB.
ayatnya berbunyi begini :


Sorry, something went wrong. 
We're working on getting this fixed as soon as we can.


Chehs. banyak la kau.


takpe la. maybe nak kasi hint suruh aku mula buat homework kot.
tapi at least,
haish. aku try sign in guna account kakak aku, adik aku, athirah pun aku try je.
tapi macam hapa je takleh bukak :(


haish. malas je bebel cam hapa lagi.
aku kna plan and buat jadual! iyahhhh.


fighting Far!!
jangan malas!
FB hampeh :(
merajok setaun~ :P


ok. babai.

No comments: