Tuesday, November 23, 2010

Harry Potter :) ♥

salam'alayk.


just to say :
i'm extremely happy + in seventh-heaven after watching Harry Potter and the Deathly Hallows semalam :)


haha. memang kemaruk gila nak tengok. 
i've been waiting for it.
since it was filming pun aku ikut perkembangan.
oh well,
peminat setia :)
tambah pulak ada orang yang keja nak perangat aku suruh tengok je. dengki. haha.


aku tak ingat since when cerita HP nih start ditayangkan.
aku rasa when i was 5 kot.
tapi macam awal sangat je. 
so, kita assume jela HP ditayangkan masa i was 7.
senang cerita. ehee.


masa mula-mula aku tengok tuh macam best la kan.
biasalah. dunia imaginasi kanak-kanak :DD
aku mula dengan tengok HP and the Sorcerer's Stone.
lepas tuh pun buat bodoh lagi. biasalah masa kecik.
mana tau apa sangat.


then darjah 4 kot. baru kenal betul-betul.
then i start to discover yang HP ni daripada novel.
ouhhhhh :P


then baru i fall to Joanne Kathleen Rowling :)
i love the series.
memang gempak deh.


best best.
semua siri aku ikut.
HP and the Chamber of Secrets.
HP and the Prisoner of Azkaban.
HP and the Goblet of Fire. [ dalam ni aku suka sebab ada Cedric Diggory aka Edward Cullen aka Robert Pattinson]
HP and the Order of Phoenix
HP and the Half-Blood Prince
and HP and the Deathly Hallows.


most of all, i don't know why, aku paling suka HP and the Prisoner of Azkaban.


and novel HP yang aku ada pun, 
just the last and second last novel in the series.
kira aku ada HP and the Half-Blood Prince and HP and the Deathly Hallows.
tapi aku khatam semua dah. :)


satu lagi,
after aku tgk HP Deathly Hallows smlm, aku baru sedar yang aku tak tengok HP Half Blood Prince!
uhukkk -.-'
:( sedih gila.
then baru ingat balik,
yela. masa tuh trial PMR ke PPT entah.
keluar 15 July last year.
heh.
malas ingat.
sekarang kena carik dvd untuk cerita tuh.
patut aneh semacam je masa aku tengok semalam.




adeh -.-'
apape pun, HP the best :)
congrats JK Rowling for a very great story.
i love the imagination^^
and yeah, Daniel McRadcliffe, Rupert Grint and Emma Watson memang style :) smart doe


p/s : yang lack dlm cerita nih, satu je. takde theme song. ahaha. 


love,
fartvxqhlovate.

2 comments:

saiazuan said...

ow bkn hary kawin.. huhu thanks.. xpenah baca novel dia.. tgk movie je.. huhu

fartvxqhlovate said...

ehee :) naa. taper. saje nk gtau :)