Monday, November 15, 2010

Homework and things related to it.

salam'alayk :)
selamat petang.
annyeong-haseyo! :)


kabare? warass.
actually, my emoticon shouldn't be --> :) <---
eheh. why? wae?
supposed to be --> :(((


*bayangkan aku nagis cam kedek-kedek nih :'(


well, today, the whole form 4 maybe, already got the homework for the holiday.
bak kata cikgu-cikgu, buah tangan -.-'
ahaha :'D *nak gelak semacam je.


by the way, perkara tersebut tidaklah menjadi masalah.
sebab, kalau cikgu-cikgu tak bagi homework,
maka jangan berharap lah aku nak study sendiri.
mungkin boleh harap dekat tuisyen intensif je la time aku menelaah.


and cakap pasal tuisyen intensif nih,
aku agak hangin.
err, kurang sopan pulak nak hangin sukasuki nih.
bukan! aku agak tertekan.


kenapa?
jadual kelas tambahan dekat sekolah tak keluar lagi :(
adeh, tertekan sikit la.
yela, aku [bapak aku] dah bayar duit yuran untuk tuisyen intensif.


almaklum, aku memang memerlukannya.
kena ligan balik yang mana tak faham taun ni.
kalau tak tahun depan kalut je.
start pulak next week. so, macam nak tahu cepat la jadual kelas tambahan dekat sekolah.
mestilah nak pergi! cikgu sendiri ngajar. lagi senang nak ikut.


and lastly, masuk pasal result.
nak hangin, tu dah usaha aku.
nak buat camna.
yang aku agak tertekan, result aku, mesti ada number 9 kat belakang.
satu lagi je nak ubah grade.
haihhh-.-' mau tak hangin.
A- pun cukup bahagia dah tau tak! :(
nak marah sapa eh? diri sendiri aa nih. adeh :P


apape jela.
esok or bebila aku update pasal classmates♥ terchenta :(
taun depan nak berpisah dah.
uhukkkk T_____T


ok.
love <3,
fartvxqhlovate.

No comments: