Tuesday, November 23, 2010

kids & baby photo contest

I've been tagged by adek manes, Nami.
so, baca berikut :)


syarat -syarat penyertaan.

1. anda mesti menjadi follower blog kedua saya. http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)

3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.


tarikh tutup sehingga  30 november 2010 .tetapi terpulang pada saya jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)


hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.





*perkara di atas 'copy'an semata-mata.


okay. memandangkan aku ada dua model blog yang memang totally Kids and Cute Babies, I'll surely use their pictures to join this contest.

actually, i'm very confused to choose mana-mana gambar diorang pun. sebab diorang nih TOTALLY awesome! cute! superb! daebak! :) memang lucky parents nya.

firstly, i want to credit all the pictures to their parents, a.k.a Kaklang or her name is, Mardiha Abu Bakar :) 
ok, Damia Dania ni adalah Kembar
. Born in Australia. growing up there :) so,
these are the pictures :)

gambar berdua :) comel DamiaDania.



*these pictures are extremely CUTE! bersama berdua. cute kan Double D?



* ngee, nanges pun comel je di mata aku :) main bersama. how sweet Double D! 


and the last picture,
  yang ni kot. uhuu.
entah la. they got SO MANY pictures yang totally super cute sampai aku confuse nak letak which one.
ehee :P


apape pun, sekarang, aku nak tag 8 lucky bloggers:
Kaklang, their mother. [she deserves to be tag. banyak cerita lagi yang kklang boleh share ]
Kakteh [ mak sedara diorang]

done tagging :)
so, this is my participation of the contest! 

♥,
fartvxqhlovate.

thanks sweet models yang taktau pun diorang tuh dah jadik model, 
Damia Kamarul Arif
Dania Kamarul Arif

nanti balek Malaysia 7 Dec, maklang p visit hari-hari :) :)

No comments: