Friday, November 12, 2010

Lesen dan Motor.

annyeong! assalamualaikum w.b.t :)


ehehe :)
harini sangat happy :)
bukan lah happy sangat, takut pulak tak confirm kan.
tapi sedikit berharap lah.


*ambil lesen bawak kereta api pun macam best je :P haha 

semalam mak aku dah daftar nak ambil lesen. OK!
aku sangat excited. tunggu masa jek.
heee. lepas tu, aku ayat la mak aku.
seperti biasa, idaman aku, Yamaha Ego.
or Yamaha LC ke.
apape jela. yang tu je yang aku kenal pun.
yang pasti, warna putih :)
sebab aku sangat suka colour putih.


tapi, mak aku rupanya dah fikir nak beli motor lain.
aku pun macam wonder jugak. motor hapanya yang mak aku nak beli nih.
kang vespa pulak dibelinya, tanak la haku.


but then dia cakap, this bike :)
Honda Icon.


*honda Icon.

FYI, aku ni bukan jenis kenal segala jenis motor.
kalau kereta lain cita la.
memang aku hafal :)

so, bila mak aku cakap, aku pun google-google sat :P
ayah aku pun rupanya terfikir benda yang sama.
ehh ehh? kira on la nih?
aku sengih tak terkira doe.
aku tak kesa je sebenarnya. asal ada motor yang elok sikit kira ok lah :)

:) sangat happy.
tapi, wallahu'alam.
merancang je la boleh. tanak berharap sangat.
nanti kecewa. bila tak dapat, mulala aku nak buat perangai kan?

maka, to those who read, doakan lah rezeki aku murah :)

aminnn :)


love♥,
fartvxqhlovate :)  

No comments: