Thursday, December 30, 2010

Aegy Annyeong - Hello Baby Far's Version :)

Holla! Salam'alayk.
Eheeee :P Hello! 
Aegy bimakna baby
Annyeong bimakna hello.
So, it means, Hello Baby! :) Tapi kali ni, my version :P


Kalau SNSD yang cun melecun and cute miut nih :


dapat little cute Choi Kyungsan untuk dijaga :


Malah, tak kurang jugak SHINee yang handsome nih :


turut dipertanggungjawabkan untuk menjaga Jung Yoogeun yang comeyyy:



Aku pun pernah berpeluang menjaga the cute twins :


Damia Dania! :D

Heee.
Bukan apa.
saja ja nak menulis nih.
sekolah dah nak start.
Tah bila pulak boleh tulis lagi.
Mak aku bagitau awal-awal dah nak simpan modem.
Adeh -.-'
Takpela. Positive positive.
Uhuu :)
Apape pun, 
Keep blogging bloggers!
Doakan aku untuk, errrr,
malas mention.
Es Pea Am tuh ok? :D
heee.
SPM!

Love,
Fartvxqhlovate <3

No comments: