Monday, December 6, 2010

Donghae's Ideal Spouse

salam.


HAHA :D


ok.
aku pernah tulis pasal my ideal spouse kan?
hhek :P


sekarang, meh aku cerita "spouse" aku punya ideal spouse pulak :P


heee.
firstly, credit to Syaza Anuar sebab tag aku dalam note kat FB tu eh.
ada je semua ideal spouse semua members Suju.
tapi dah dalam tu spuse aku ade sorang je,
maka, lemme tell you his ideal spouse yeee :P


9. DONGHAE
Oppa yang sungguh sangat populer dan memiliki banyak fans ini tipe ceweknya seperti ini :
1) First, si cewek harus keibuan dan lembut kaya kapas disetrika.
2) Donghae suka cewek yang charming dan elegant.
3) Suka tipe cewek pemikir.
4) Sama kayak heechul, Oppa suka cewek yang rambutnya diikat biar tengkuknya keliatan.
5) Tinggi si cewek kurang lebih 165 cm an gitu…
6) Cewek yang paling mendekati tipe nya :
a. Song Hye Gyo
b. Kim Ha Neul

sekarang meh aku cita satu persatu tentang ciri tuh.
HAHA. firstly, Donghae, i dah cukup syarat!
tunggu you datang pinang je :PP

mwahaha. gatal jak.

ciri 1 : I do have the sifat keibuan :) ask my friends. siap panggil aku omma lagik -.-'

ciri 2 : charming dan elegant. well, yang ni, ahah! haha. charming tu YA dah! :D elegant tu, malas cakap aaa kan. hhek. memang aaa :PP

ciri 3 : pemikir. pehh, bukan setakat berfikir, berangan, berimaginasi semua aku ada. HAH! seee? :DD

ciri 4 : tettttttttttttt. susah nak explen.

ciri 5 : alaaa, taktau ke aku ni 1 cm je kurang dari Menara KLCC tuh? hhek :PP

ciri 6 : malas cakap aaa, Song Hye Kyo tu kak menakan pupu aku yang tak sedarah jeee :P

*konklusi, haih. sure la  aku dah penuhi semua ciri tuh kan? kan? kan? cepat Hae oppa, i tunggu!!!!!! :DD

for fun, don't take it serious.

love, 
Far :)

No comments: