Saturday, December 25, 2010

A day with Double D! :)

Salam’alayk.

Harini aku nak bercerita about my day. Err, well the day is not today of course. It’s at 24/12. It was beautiful. Seriously! Specifically, it’s not really a day that I celebrate the end of my intensive class. Tapi, lebih kurang macam tu jugak lah. Sebab the way I celebrate it is different :P Wah intro aku ayat macam apa je kan? :P

Jujurnya aku nak cakap kat sini, aku super duper sungguh amat sangat ter dan paling HAPPY plus in seventh-heaven giga gila sebab aku spent a day with the twins! Ahaha. Pada orang lain yang membacanya, well, mungkin nak anggap, alaaa. Takde mende pun nak cerita. Tu je. Heh! Tu je pekenama?! Seronok kot sehari boleh tengok budak-budak sengih and senyum though menangis sikit-sikit tu, benda normal la kan. Tapi memang seronok! Yela, tambah pulak kembar kan :P limited nih. Heee.  Ohh Damia wa Dania, senyuman antuma sangat menyenangkan! HAHA. Parah pulak :P Sopa orang jatuh angau je. HAH! Memang aku angau dah dengan dua budak comel nih!


So, sehari yang aku spend tuh, berbaloi kot. Tapi aku tetap rasa tak puas. *dengan tamaknya!

Well, aku tukang bagi depa tidur, layan depa main, suap-suap makan sikit and apape jela. Turut dibantu mak sedara serta bonda mereka semestinya :P Kepuasan dan kegembiraan ternyata lah! :DD tapi aku nak letak gambar tkda, sebab fon mak aku jatuh tengah jalan. And hilang bila carik balik. So, wassalam jela en. Yang pasti, super cute laaaa :) Love you Damia and Dania^^ and just to get you jealous, Damia yang kakak tu dah macam ok dengan aku :D heeee. I LIKE! Dania pun ok je. Cuma seperti biasa, Dania aktif^^ Damia pulak hulur tangan bila aku hulur tangan aku kat dia! ♥ ♥ ♥That’s the most beautiful feeling I’ve ever felt! Rasa nak lompat jak! Tapi cover-cover lah. Rumah orang :P heee.


And muchas gracias to pihak-pihak berkenaan, Maklang, Paklang, kakteh, kaklang, Una, abang kamarul, kucing2, and suma sekali lah atas layanan baik itu yeee :) patik berbesar hati dapat bermain-main di sana <3 ! ada masa dan ketika, I takde masalah je nak pi main lagi :)

Love,
Maklang Najwa.
Fartvxqhlovate <3 

1 comment:

~aLiYa~ said...

timakaseh maklang najwa tolong jaga kedek-kedek.. :)