Friday, January 21, 2011

I miss the old story.

Salam'alayk.
OK.
Tahun lepas memang best,
sebab buat semua benda fikir nak enjoy.
Memang tak heran lah kalau nak cakap form 4 is the best year.
Ohho.


Amat sedih OK!


Rindu ke'sporting'an dan semangat ibarat keluarga 4 IK 2010 tuuu.


Uhukkkk :'(
*sobs.
Lama sunggoh aku tak nangeh sebab rindu orang nih.
Kali nih rindu satu kelas terus.
Uhukkk.
Sangat best.
Tak suka naik form 5.
Banyak kelas tambahan.
dah takde aktiviti-aktiviti fun yang boleh join sangat.
Dah takde drama dah nak practice.
Tak boleh main-main.
Masa sangat suntuk.


This is the luahan perasaan :'/ Oh. Amat saya rindu.








OH! I miss the class badly.
I miss the people who were in the class!
All of them. :'(
T___T


Malin Mira Dayu Ceqot Eika FarahChan Anis Muf Deep Iffah Iqah Tqah Najwa Fatun Rush Wani Najah Ana Mimi Ce'ah Nabila Im
+
Ned Amir Arep Silau Din Jan Ammar Ket Nabil Adib Fahmi Rifhan


Uhu.


And other classes, bukan aku tak suka, suka je. Cuma form 4 banyak kenangan doe.
Form 5 pun best! serius! Tapi tak jumpak lagi perkara-perkara menarik yang boleh buat aku cakap "This is better than f4." Not yet, buat masa nih.




Love,
Far :')

1 comment:

SpIr0 said...

salam ziarah
-syihan@ http://spir0.blogspot.com