Wednesday, January 19, 2011

My late review.

Hello. Salam’alayk.
Aku nak bercerita panjang sikit tentang post nih.
Well, aku tau aku agak ketinggalan. People made review about last year, I mean, 2010. So, aku takde mende sangat pun nak cerita. And actually aku malas. So, aku nak buat conclusion tentang 2010 bagi aku boleh? HAHA. If korang cakap tak boleh pun, tak effect aku punya post pun :P

So, 2010 ialah tahun di mana aku menduduki kelas 4 Ibn Khaldun. Aku sebagai seorang pelajar berulang. Kaki online tak henti.

Banyak benda berlaku. Things happened so fast. Sampai tak sedar pun it happened. This is it : 
the conclusion :

- Tahun yang banyak mengajar aku untuk belajar mengutamakan cinta Allah. And berubah betul-betul straight ke jalan-Nya.

-  mengajar aku betapa penting sungguh amat sangatnya persahabatan.

-  Taught me not to simply trust, confess, and fly high. That was the first time aku bermain dengan api. But it happened only at early of the year. Btw, things happened. That taught me a LOT.

- Kelas paling best yang aku duduk. Buat masa nih, kelas form 5 memang best. Tapi still, sorry. 4 Ibn Khaldun 2010 is still the best. Banyak kenangan manis maybe :) (sayu pulak :’) I miss the classmates badly )

- I write a lot. I online everyday sampai banyak isu. Dengan form 5 2010, teachers and so on. 

I know one thing, kalau nak tulis semua memang banyak, and jenuh nak bukak balik setiap page dalam diary aku. Sorry aku tak rajin. Aku cuma rasa nak tulis. Masa first of Jan memang nak tulis. Tapi sibuk kot masa tuh. Haha. That’s all.
Thank you :)

Ohh ya, doakan SPM aku 7A+ 4A ok? :D 

Love,
Far :)

No comments: