Friday, January 7, 2011

Rasa kosong.

Salam'alayk.

Seriously, aku sangat takda mood.
Taktau kenapa.

Rasa kosong <-- sounds bad and emo enough for me.
Tapi that's what I'm feeling right now.

Hadoih.
OK, going on with Syariah.
Esok bermula episod non-stop schooling day.
Sabtu.
Taklimat Kepimpinan or something.
Pasal fail Kelab and Persatuan.
The talk is for those yang pegang jawatan lah.



*model. OK. sangat nak baring macam nih. kebelakangan nih aku letih dan tidur tak selesa menyebabkan aku penat. dan menambahkan peratusan kehilangan mood aku dengan lebih banyak. ugh -.-'

uh.
Awal-awal boleh survive lagik kot.
Harap-harap sampai penghujung perjuangan, I'll stay strong.
Amiiin! :')

Latest status from heart : Because of Him, I'm still here. Only Him. Come hell or high water. Please be stronger, Far. Grow old.

Aku takut orang anggap aku emotional sebab cintan cintun ke hapa ke.
Sorry lah aku dah lama tak main benda tuh.
Aku sangat letih sekarang taktau kenapa.
Hari-hari pergi sekolah ingat mati je kot.
Ahaha. 
Faktor : Naik moto ok! -.-'
Adeh.
Tawakal dan yakin.
That's the best way :)

Stop talking and start moving. SPM! :')

1 comment:

Zalikha Rosley said...

insyaAllah adik!!! along always pray for u!... miss u so much!