Saturday, February 26, 2011

3 Idiots.

OK, assalamualaikum :)


Semalam aku bukak internet, kerja biasa.
Bukak lah Youtube si AnwarHadi yang popular tuh.
Sebab kawan aku banyak dok minat dia. 
Dengan MatLutfi tu sekali.
Well, memang best jugak lah kan. Eheee :P
Bukan best jugak, tapi memang depa BEST :D
aku suka :D


Lepas tu kan, ada one of the vids of AnwarHadi tuh cakap,
dia tengah tengok cerita 3 Idiots.
Aku nih bukanlah kaki TV.
Malah begitu jarang bagi aku nak menonton sesebuah cerita.




*yang nih 3 Genius ok! :)

So, aku berminat jugak la nak tengok cerita 3 Idiots Hindustan tuh.
Memang sungguh cikai lah aku kan, aku mengaku -.-'
Aku terpikir nak tengok pun pasal budak kelas aku last year ada cakap best.


Maka semalam, aku mencari subtitle untuk cerita tu memandangkan kak aku dah download cerita tuh.
Tengok punya tengok sampai 2.30 pagi,
aku punya kesimpulan, memang BEST :)
Lakonan yang hebat dari mereka. *aku tktau nama -.-'


It's all about friendship, love and seriously, it's about the real life.


And kalau aku nak recommend dekat orang pun, macam aneh.
Pasal cerita tu dah lama kan. Eheee,
so, kot-kotla ada orang lagi cikai dari aku,
cepat-cepat tengok cerita nih :)


Best laaa :) I like^^




p/s : aku suka lagu Give Me Some Sunshine tuh :) 


Love,
Fartvxqhlovate.

1 comment:

Lia-Nur :) said...

hoh ! kak far =='
crita 3 idiots tu yg mna ? kmi pn x pnah tgk..huhu
anwarhadi tu sper ?