Wednesday, February 2, 2011

Emosi senget

Salam'alayk.


Ok.
Sorry emosi memang tak stabil.
Plus, malas gila.
Eheh.


Sir aku nak pindah.
Tapi these days banyak je spend time dengan sir,
so, rasa macam dapat banyak dah input.
Tapi masih belum cukup la for sure kan.


Btw, thanks 5 IS <3 
Dah rasa ke'best'an to be one of you guys :)
The farewell party for sir was great.
and thanks Mel for Chocolate Indulgence.
Yeaa I said I want cheesy one,
tapi aku sukaa jugak choc indulgence tu :D
heee. memang terbaikkk ah!


Lepas tuh,
emosi tak stabil jugak.
Cuti tapi homework banyak.
Aku tak mengeluh ok.
Cakap je.
Heh.




Lagi,
Aku masih senget emosi,
sebab kedek-kedek nak balik Australia dah esok :'(
Dengan kaklang sekali.
Aaaaa, will miss you guys :)
Very happy to spend few days with you guys.
big time :')


And that's it.
Aku nak habiskan homework yang tergendala sebab PingPong haritu.
Anyway lupa nak announce,
aku kalah bermaruah untuk both single and beregu. 
Ahaha.
Single :
Irshad 2 VS 3 Bakti
Beregu(with Amiera) :
Irshad 1 VS 3 Khairiah


We got sokongan padu. That's good enough :) 
Thanks Irshadians <3


Thankyouuu.


P/s : dan yaaa! Puteri NurHannani, sorry banyak okayy.
I know your birthday bulan Feb, just lupa the date jak.
Jangan nangis. eheh.
4/2! OK Tak lupa dah :D




OK.
LOVE,
Fartvxqhlovate.

No comments: