Thursday, May 26, 2011

To The Anonymous Comment.






Bismillahirrahmanirrahim assalamualaikum w.b.t.

To readers. First of all, I'm glad to tell that I got about 135 followers. Thank you. Though you guys rarely read, following is good enough. Haha,

Ok. This post is made specifically to the one that comment my last post. Which was about the latest fashion.

To the anonymous. First of all, aku tak bodoh. And aku malas nak layan kau sebab cikgu aku cakap, kalau kita layan orang bodoh, kita pun sama naik je bodohnya.

Aku just nak explain dekat sini. Aku tak kisah pun gambar tu super-impose ke, super pose ke, superman or apa jenis super je pun. Aku letak gambar tuh sebab nak relate kan dengan post aku. As long as it is berkaitan, I put it there. Unless if that picture is yours, that's why you're mad eh?

Niat aku post entry tuh sebab I met those type of people wearing that kind of fashion. And to show my strong dislike towards those who're with the fashion.

Kenapa kau perlu cakap aku bodoh sebab letak that pic. Even if it's super impose, it does give the real meaning what I wanted to say about. 

What ever lah anon. Grow up. Show yourself. Pelik aku dengan orang yang nak hangin tak tentu hala nih. Sesuka suki je ngata orang bodoh.

2 comments:

syazwanizul said...

sabar k,far :)
biasalah,pemikirang org tak sama.
bagi si anon tu, jenis gmbar tu konon penting.
tapi, yg sebenarnya kita nak ambik pengajaran drpd gmbar tersebut iaitu tak tutup aurat.
maybe anon tu jenis suka mengembar-gemburkan benda yg remeh, pastu tak fikir langsung sebelum bercakap.
last sekali, dia yg membodohkan diri sendiri.

orang macam ni mmg banyak zaman sekarang.
kata-kata dia tak menunjukkan pemikiran yg matang and it potrays dia punya hati. just let it be.
yg penting, far dah jalankan tanggungjawab sbg seorg Muslim.
ignore what people say about you.
k,sayang?

chill :)

fartvxqhlovate said...

thanks kakwani. I needed that yknow. ppl nowadays, aghhhh -.-' pemikiran yg veryyyy tk matured.

yes, i did that. thanks thanks.

i'A i'll try.
biasalah first time kena maki cenggini. dhla tktau sapa. tu yg hot smcm tuh :P