Saturday, June 11, 2011

So aku fall for Kook.

Hyeeee :) 

Malas cakap panjang, selain Double D yang comel, 
*nak kembaq :') i miss them so mucho. though hubungan kekeluargaan kami agak jauh and dikira bau2 bacang, i really DO :')


 Aku baru je jatuh hati kat artis2 Korea yang aku baru kenal.
Cuti ni aku manage to kenal Beast, haha :D and aku minat JunHyung :D 

And more, aku jatuh hati pada the mosquito voice, Kim Jong Kook through variety shows :)
Kenapa aku nak bagitau? *sebab aku nak merapu. 
Aku just nak menyatakan betapa aku terkejut dengan diri sendiri sebab aku minat dia though badan dia banyak muscles.
Aku minat dia sebab kepantasan and kekuatan dia and sebab dia minat TVXQ jugak :) Heee, so, aku suka Kim Jong Kook! :D
Sparta! <3 

Bye,
tamatlah merapu.
Assalamualaikum :)

No comments: