Saturday, July 16, 2011

Happy 17th Years Old Farzana Rosley!

Assalamualaikum wbt :)
amma ba'du fainni usiika bitaqwallah.
 


How are you guys doing? Heeee, Alhamdulillah, I'm doing good in the age of 17. And yes, masih dok menekankan kesedaran diri pasal errr, nak SPM taun ni.
Hmm, tahun ni memang sesungguhnya aku nak tulis list macam tahun lepas. remember? 11 Julai 2010 :P

Namun begitu, akan tetapi, walau bagaimanapun, aku agak busy untuk menyalin. 
Last year is different. Masa tu cuti. And aku berulang, So I felt free to do that.
This year, I will inshaAllah kalau umur panjang. BUT not now. YET.

However, I really DO CARE and APPRECIATE those who wished me!
Syukran jazilan 'alaikum jami'an.
Thank you so much!
Terima kasih banyak-banyak!
Gamsa hamnida chinguuu!
Arigatou gozaimasu!
:)

Thanks kerana mendoakan aku. And yea, my birthday wishes are :
1. Be a better Muslimah inshaAllah aminnnn
2. Nak jadi kaya, errr haha nak simpan duit banyakbanyak for a good future

most of all, kalau hampa boleh bagi aku iPhone4 sejibik aku dah cukup bersyukur dah, haha.
thanksssss!
Love you all, and yes, please aminnkan wishes aku especially the first one. 

Thank You Allah atas jasad yang Kau pinjamkan ini. Semoga nafas yang terus berhembus ini sentiasa dalam rahmat dan redha-Mu, AMIN :')


Love,
Farzana Rosley
FareyFar
Ciksitifar
Fartvxqhlovate.
940711-02-****.

1 comment:

HAMBA ALLAH said...

HAPPY BUFDAY KAK farzana !! may ALLAH bless u and your family always , and for spm . . i wish u a very gud luck !! never achieve what you plan , but do achieve what you wnt !!