Saturday, December 31, 2011

Happy New Year, welcome 2012 :)

Assalamualaikum w.b.t :)
First of all happy birthday Sungmin oppa! :)

and a very happy new year, peeps :)
to all bloggers, tweeters, fbookers and internet-holics,
may our life is blessed more and more in this 2012 :D

Kehidupan 2011 saya,
a simple review :)

- I was a candidate of the big exam, SPM.
- I learned a lot on relationship - FRIENDSHIP :')
 made us grew older alhamdulillah.

Well actually I don't know what to say else :P
InshaAllah I'll write on it later on :)

*Saya mahu jadi lebih komited terhadap pembacaan saya.
nak make less of Internet and go on with my readings and my process of learning languages :)

OH, azam tahun baru? Errr, tah la weh. Tak berani cakap :P

- Nak jadi a better muslimah inshaAllah. ( tolong aminkan :)
- Nak jadi kaya? Err haha I mean, murah rezeki :) nak capai semua benda dalam wishlist ku :)
- dan kalau takdir aku untuk menamatkan usiaku di tahun 2012 ni, aku berazam nak mati sebagai seorang muslimah yang terbaik inshaAllah. ( amin amin kanlah :)

-Apa lagi lah nak cakap eh? Though it's kinda hard, my last wish is to make less.
Less of whatttt? (Lagha)

OK. Tu je takmau cakap banyak.

Semoga tahun baru masihi ni dapat menjadikan kita a better person :)

Love, Fartvxqhlovate

No comments: