Tuesday, December 29, 2009

Renungan Kite Same2^.^

Bile Allah memakbulkan doamu,
Mka Dia menyayangimu.
Bile Dia lmbt mkbulkn doamu,
Mka Dia ingin mengujimu.
Bile Allah tidak makbulkan doamu,
Mka Dia merancang sesuatu yg lbey baik untukmu(:
Oleh itu, sentiasalah bersangka baik pada Allah dalam apa jua keadaan pun
kerana kasih sayang Allah itu mendahului kemurkaanNya.

So, ini untuk renungan semue:)
Aku bermasalah siket, so aku post la menda neh.it does help. A bit, yeah!
Haha:)ta kesa,, as long as aku ta lupe Tuhan.
Aku sbnrnya rsa mcm hdup kt neraka gila sial!
memula actually, yeah, aku terpikir gak nk bunuh diri[bodo en?]
Haha,but then aku pikir balek, bnuh diri nanti msok neraka gak...aishh,,tu yg tamo uhh.hehe^^
So,, as usual,, ade je menda aku nak merapu dana kat sini,, well, bia ahh, as i said before, my BLOG, my business! Orang nk kate pape,, well, hell with you laa.ape aku kesa?~haha:) aku idop jek[jerky me.haha]emm, na kate pe ea? For thoseyg bermasalah mcm AKU,, jgn sedih!sbb,, Allah takkan uji seseorang tu if die ta mmpu,, so kite ni diuji[wpun rase sgt tensen], tp kite msti tao,, Tuhan bgi kite ujian sbb Dia tao kite mmpu..hmm,, i think it ends this entry, btw!
Salam,, sampai berjumpa lagi.
*poyo.buat gaya ramai je yg slalu view blog aku.haha^^

Sunday, December 27, 2009

alhamdulillah.result.

emm, nak kata hebat sangat,, tak laa.
nak kata terok sangat pon, tak jugak...
sekadar cukup2 makan tambah lauk siket jep.
haha:)
alhamdulillah.
my pmr result got 7a 1b 1c...
(malu lak post ceni...haha, tp ape aku kisah?blog aku en?)
emm,yg slack nyerr, Science=B n Arab=C...

emm, bukan nye aku menci subjek uhh,
tp mayb aku lemah ot..
i've tried my best,, tp dah takat tu je yg bule,
nk wt cena enn?
emm,, lgi ape ek??

aku sgt amat bangga apabila keputusan PMR this year meningkat! banyak lak uh?!

seperti kata Zamira,,
biar orang ngata kitorang Batch 1994 terok.uhhh!

Saturday, December 19, 2009

attention!

result PMR!!!!
24 dec!
im dying.
im dying....
mamamia!!!!!!!!!
pray 4 me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!