Saturday, December 31, 2011

Happy New Year, welcome 2012 :)

Assalamualaikum w.b.t :)
First of all happy birthday Sungmin oppa! :)

and a very happy new year, peeps :)
to all bloggers, tweeters, fbookers and internet-holics,
may our life is blessed more and more in this 2012 :D

Kehidupan 2011 saya,
a simple review :)

- I was a candidate of the big exam, SPM.
- I learned a lot on relationship - FRIENDSHIP :')
 made us grew older alhamdulillah.

Well actually I don't know what to say else :P
InshaAllah I'll write on it later on :)

*Saya mahu jadi lebih komited terhadap pembacaan saya.
nak make less of Internet and go on with my readings and my process of learning languages :)

OH, azam tahun baru? Errr, tah la weh. Tak berani cakap :P

- Nak jadi a better muslimah inshaAllah. ( tolong aminkan :)
- Nak jadi kaya? Err haha I mean, murah rezeki :) nak capai semua benda dalam wishlist ku :)
- dan kalau takdir aku untuk menamatkan usiaku di tahun 2012 ni, aku berazam nak mati sebagai seorang muslimah yang terbaik inshaAllah. ( amin amin kanlah :)

-Apa lagi lah nak cakap eh? Though it's kinda hard, my last wish is to make less.
Less of whatttt? (Lagha)

OK. Tu je takmau cakap banyak.

Semoga tahun baru masihi ni dapat menjadikan kita a better person :)

Love, Fartvxqhlovate

Friday, December 30, 2011

Running Man

Assalamualaikum w.b.t!
First of all, chukahamnida to the Running Man (런닝맨) , their PDs, their VJs and all!
I'm proud to say that all our RunningMan won the awards! :D
이광수 (Lee Gwangsoo) - Best Newcomer Award
하하 (HaHa /Ha Donghoon) - Best Entertainer Award
김종국(KJK) & 멍지효(Mong Jihyo) - Variety Excellence Award
유재석 ( Yoo Jaesuk) - Daesang Award
 Even though Ji Sukjin and Kang Gary didn't won any special awards, they're still awarded for the show as Running Man won the Show of The Year Award!
Chukahamnida oppas and unnie :)
Love youguys runningman! :D KJK especially^^

Thursday, December 29, 2011

Funny Talks on Kpop :D

Assalamualaikum w.b.t! 
I'm a kpopholic ok. Can't stop HAHA
I started to fall for Kpop when my sister introduced me to DBSK.
When they were still 5.
SO, been through everything as a TRUE Cassiopeia.
Going on with the other groups after that.
Knowing SuperJunior and all.
Then I satrted to learn REALLY deep on Kpop and their shows and else. 
If you want to say drama, I've been into it since I was 9 years old HAHA



As a CassiELF, I'm really disappointed with the thing that happened to my beloved SJ today on SBS Gayo Daejun.
However, I found a very hilarious fan-made quotes from a likepage on FB - E U N H A E HOLIC
SuJu : F*ck you, SM
ELFs : F*ck you, SM.
JYJ : This is exactly the reason why we left.
Hangeng : I was right.
Kibum : What's going on?
F(x) fans : When are you going to give us our official fanclub name?
Shawols : When is SHINee coming back?
Yunho & Changmin : ...........
Cassiopeia : Told you, SM sucks.
Heechul & Kangin : That's it! We're coming home!!!

Seriously , SME , Eat Food. :D -Jf
Some people only realise it TODAY? Well most of Cassies learned it earlier ehe.Why SNSD is not in the quote? Well everybody knows SME biased on SNSD. It's just a little fact.
I'm a SONE too so other SONE please don't get mad.
Love y'all kpop holics :) SME just need to be fair :) Until then they can only be called as SM Family :')
Sincerely,
An all the time Cassiopeia who support JYJ + HoMin = Real TVXQ

Tuesday, December 27, 2011

Which Star Sign Hides Within Your Eyes?

Assalamualaikum w.b.t y'all!
Dah lama sangat-sangat tak main quiz doe, haha :D
Missing it already, so as usual. 
I'm back, being a quiz-holic :P

This is the Q & A session :) in Quizilla of course :)

You are going to an interview and you are definitely:

 - Explaining your ambition and how you work to the best of your abilities 

Your celebrity idol/s is:

- Julia Roberts/Katy Perry 

You are planning to go on a holiday with your loved ones, you decide you want to go :

 -I wouldn't mind! I want to travel around the world! A little bit of everything! 

It's Valentine's Day and you recieve flowers from a long lost nursery friend (i know random) and those flowers would be:

-Red Roses 

The bouquet just HAS to be which colour:

- White/silvery green 

Your secret desire is:

- To have a secure, happy and wealthy life/marriage 

 Result is :

 

Aries (March 21st - April 20th) People can often see that you are someone who strides to their goals and reaches for the stars. This can also lead to the fact that you are a person of much enthusiasm. Despite your very ambitious side, you can be a little naive. You have a very strong yearning for support and motivation in order for reasoning of doing something you love. Your eyes are most likely a brown/green colour and your colour is red. Your animal is a Ram - this shows that you like the countryside and you also love farm animals. Your element is fire: this shows that sometimes you can get frustrated but your enthusiasm takes many people to put out. You are ruled by nature and also ruled by the planet Mars. Also, your lucky day is a Tuesday. You like red roses as flowers. 

My comment :

Firstly, I wasn't born in March, neither April. I'm Cancer. Born in July ;) BUT. Yes I'm ambitious. I am a person with much enthusiasm ( I think so :p) However, I love white roses. (since white roses weren't there in the answer choice, I pick red. As I only love roses :)

Tuesday, December 20, 2011

Bida'ah Part 2

Sambungan from : Bida'ah Part 1

OK. As we know, bida'ah ialah perkara yang tidak dilakukan oleh Rasulullah. (this is maksud ringkas dia, in which ; bukan ayat buku -.-' )

Bida'ah ni actually kalau diikutkan sebenarnya terbahagi kepada dua.
-Bida'ah yang truuuly sesatttt
-Bida'ah Hasanah ( bida'ah yang baik)

Bida'ah ni sebenarnya wujud disebabkan sifat orang Arab dulu yang terlalu taksub sampai kadang-kadang, benda baru yang diorang buat tu melampaui and truly jauh dari ajaran agama.

Apa yang aku agak geram tentang persoalan senior aku tu ialah, dia tanya camni : 
Ada ka doa awal & akhir tahun dalam Islam? kalau ada apa dalil dan nas nya?

OK! Kalau senior aku tu sekolah menengah biasa yang tak belajar QS, aku boleh terima. Tapi he learned in our school, and surely kena ambil Pendidikan Al-Quran & As-Sunnah! 
Sekarang ni, kita tengah bahas tentang bida'ah, perkara yang bukan datangnya dari Rasulullah. Kenapa kita perlu tanya mana dalil atau nasnya?

Kita sure dah tau bahawa dalil or nas or hadis and else semua tu perkara yang bersandar kepada Rasulullah. Tak perlu lah nak persoalkan mana bukti dari segi tu!
Apa yang kita perlu lihat ialah, perbuatan membaca doa awal & akhir tahun tu.
IS IT WRONG?
Dapat dosa ke baca doa awal & akhir tahun?
Jawapannya : tidak.

Bila perbuatan ini ialah satu perbuatan yang baik and inshaAllah tak mendatangkan apa-apa keburukan pun, maka
tak salah kalau kita nak mengamalkannya. DAN tidak salah jugak kalau kita tidak mahu melakukannya.

I know my post is a average one. In which I don't masukkan sekali ayat2 or hadis2 or anything yang sewaktu dengannya untuk mengukuhkan lagi hujah aku.
Aku bukanlah jenis yang google it to tell everyone how berilmu i am, tapi apa yang aku share is just from what I've learned. Apa guna belajar tapi tak share.
Since it's midnight, inshaAllah kalau esok pagi aku diberikan nikmat untuk bernafas lagi, I'll continue.

Fight for Islam. Jangan tersasau. Kang tak pasal jadi shiah -.-'
And ofcoz, yang baik dari Allah, yg buruk dari aku.

Love, Far :)

Bida'ah Part 1

OK. Assalamualaikum wbt.
Firstly, this post is written based on what I learned in Irshad. InshaAllah ustaz2 aku dah sampaikan ilmu yang diorang dapat, so this is what I want to share after penat menunggu.
Haritu before SPM, well I had a little harsh conversation with one of my ex-seniors. He's just somebody who I surely can't tell his name -.-'
And it's all about bidaah. I've been waiting to write for my lifetime k! (over sgt hiperbola tuh)
Since it was about few weeks before SPM, maka aku takde kesempatan nak cakap panjang.

Next, I really want to know the fact that ISLAM IS EASY! BUT, we can't take it easy of course.
This was the conversation yang I really wanted to tell him that he was wrong. GRRRR,

*conversation part 1

*conversation part 2

The conversation happened when my other senior, kaknadaalia wished salam maal hijrah. 
And, as you can read through the whole conversation, he asked for DALIL tentang bacaan doa awal tahun and akhir tahun tu!

OK, sambung next post, aku dah mula sedar yang post panjang-panjang akan buat people get annoyeddd -.-'

Continue with : Bida'ah Part 2.

A late post after SPM.

Firstly, bismillahirrahmanirrahim and assalamualaikum wbt to all :)

Long time no write, ehe. Well bajet macam orang baca sangat. Tapi tak heran, nak tulis jugak.
Sorry for a late post.
Alhamdulillah PC dah sihat. sebelum ni rosak T__T
tapi syukur double pasal semua file yang dulu boleh simpan. ehe,


SO, SPM IS OVER on last 13th Dec. And THAT night I went to Singapore.
I had a very great trip there, though I had a dinner that I can't attend( batch's dinner) 

So so so so... I had my very own good time. And planning for more activities err which I don't know if I can fulfill them.

However, it's great to write again :)

Gbyeeeeeeeee

Love Far.

Saturday, November 5, 2011

A last post before SPM InshaAllah,

Bismillahirrahmanirrahim.


First and foremost, a very assalamualaikum w.b.t to all.
Thanks for visiting, and yeah sorry tak sempat nak follow back those who followed.
*anggaplah ini muka kesian beta memohon ampun. teehee :P it's DAMIADANIA.


Ok, next. Tak nak beat about the bush, (pehh apply seboleh-boleh nya),
Beta, SITI FARZANA BINTI ROSLEY,
kelahiran 1994 yang juga merupakan calon SPM 2011 ingin memohon sejuta kemaafan dari hujung rambut sampai hujung kaki atas segala kehilafan yang pernah beta lakukan kepada kalian.


Besides, beta juga mohon kepada those yang pernah share ilmu kepada beta (selain para GURU TERCINTA), especially the seniors dolu-dolu, redhakanlah ilmu yang pernah korang-hampa-kalian sampaikan kepada beta :')


In addition, doakanlah beta dan sahabat seperjuangan serta seluruh kelahiran 1994 agar dapat succeed well in our papers in SPM. InshaAllah dengan doa kalian, kami mampu menjadi khalifah Allah yang baik atas muka bumi ini pada masa akan datang.


To put it laconically, segala yang baik datangnya dari Allah. yang buruk-teruk semua tu datang dari kelemahan beta, insan yang serba kekurangan ini. and nobody's perfect anyway. Apapun, doakanlah. Thanks all :)




BERPERANG PADA :

14 NOVEMBER 2011

SEHINGGA :

13 DISEMBER 2011

SEBANYAK:

10 SUBJECTS (those yang ambil akaun, and drop subject ICT)
11 SUBJECTS (including BM ENG BAT SJ FZ CHEM BIO ADDMTH MTH PQS PSI)<--ni beta ambil :)
12 SUBJECTS (tambah PSV)






LOVE,
Fartvxqhlovate.
Fareyfar
Farzana Rosley.

Thursday, September 15, 2011

Universiti Allah. Pendaftaran di Padang Mahsyar.

This was one tazkirah from my ustaz. Masa Ramadhan haritu, well part of the program, Tazkirah after zohor.

He said,
Nak masuk Universiti Allah kena ada kelayakan berikut:

2 A+ sahaja. Peh, seronok lah kalau dapat masuk Universiti Allah kan. Only available dekat akhirat :)

Pendaftaran di :

Padang Mahsyar

Antara nama2 Uni : 

§  Jannatul Firdaus yaitu surga yang terbuat dari emas merah.
§  Jannatul 'Adn yaitu surga yang terbuat dari intan putih.
§  Jannatun Na'iim yaitu surga yang terbuat dari perak putih.
§  Jannatul Khuldi yaitu surga yang terbuat dari marjan yang berwarna merah dan kuning.
§  Jannatul Ma'wa yaitu surga yang terbuat dari zabarjud hijau.
§  Darus Salaam yaitu surga yang terbuat dari yaqut merah.
§  Darul Jalal yaitu surga yang terbuat dari mutiara putih.
§  Darul Qarar yaitu surga yang terbuat dari emas merah.
*source of Wikipedia.

Aku sendiri can’t firm nama-nama Syurga. My bad :’(
So 2 A+ yang perlu ada ialah :
Iman        A+
Amal        A+


That’s it. So, semoga kita berdaftar untuk Uni2 Allah ni :) Ingatlah, amalan yang paling disukai Allah ialah yang sedikit tapi konsisten :)


Love, Fartvxqhlovate.
*sedang trial. Doakan.

Wednesday, August 31, 2011

Kelly Clarkson – “Mr. Know It All”

Kelly Clarkson – “Mr. Know It All”
Mr. Know It All
Well ya think you know it all
But  ya don’t know a thing at all
Ain’t it something y’all
When somebody tells you something bout you
Think that they know you more than you do
So you take it down another pill to swallow
Mr. Bring Me Down
Well ya like to bring me down, don’t ya
But I ain’t laying down
Baby I ain’t going down
Can’t nobody tell m how it’s gonna be
Nobody’s gonna make a fool out of me
Baby you should know that I lead not follow
(Chorus)
Oh you think that you know me
that’s why I’m leaving you lonely
Cause baby you don’t know a thing about me
You don’t know a thing about me
You ain’t got the right to tell me
When and where to go, no right to tell me
Acting like you own me lately
Yeah baby you don’t know a thing about me
You don’t know a thing about me
Mr. Play Your Games
Only got yourself to blame
When you want me back again
But I ain’t fallin back again
Cause I’m livin’ my truth without your lies
Let’s be clear baby, this is goodbye
I ain’t comin’ back tomorrow
(Chorus)
So what, you’ve got the world at your feet
And you know everything about everything
But you don’t
You still think I’m comin’ back but baby you’ll see
(Chorus)
Mr. Know It All
Well ya think you know it all
But ya don’t know a thing at all
Yeah baby you don’t know a thing about me
You don’t know a thing about me

I took it somewhere. Yes I've closed the tab. Sorry and thanks for the lyrics :)

Friday, August 19, 2011

Champ Elysee

Abaikan tajuk post. It's a song I know from a show.
I don't really know what to write.
I MISS THEM I MISS THEM I MISS THEM.
Tiba tiba teringat. Hukhuk, taktau pasaipa.
Hoho

So this is the site I usually visit when I miss them,
tambah tengah tension nak SPM ni,
they're so menenangkan.
Kids are always like that :')
<3

IMISS DAMIADANIA.

Tuesday, July 26, 2011

Me and my sudden homesick.

Assalamualaikum wbt.

i dont know if the gmbr brkait, but this is an old pic of theirs :) buat sy syum,


So today is such a weird day when I feel like going home, (actually it’s since yesterday).
And the most important fact is, I don’t know why.
I don’t really miss my mother. I’ve used to live in hostel when I was in form 1 until form 3.

It’s not that I don’t even think of my parents, what I really want to say is, I wanna go home. That was my purpose, and now, here I am, in the house, done doing AddMaths and going on with BM. Next will be Biology.

I think, one of the reasons of coming home is because of my feelings towards my UP2 results. I mean, it’s not that bad, but yes it is for the fact that SPM is just two to three months away from now, YES it is NOT that good. I made a target for this UP2 not to score any other grades than A or B.

And from 7 subjects I got up till now, I made myself down for having 2 C and 1 D. (based on SPM grades). Those are Biology, Arabic and Physics. Uhh, it’s UP2 and I can’t even get a better result?

I’m not blaming anyone except myself here, and yes, for the first time in my life, I cried for my result :’(

I made a specific target on Lughatul Jannah to get at least, A-! I was confident that i could answer the paper well. But the comeout is not a satisfactory one. And i’m kinda miserable here. Yes, Mel had also increased in his results. I made him as my competitor in silent actually. So i envy him for his results -.-‘
I don’t know what more to say. Mom asked if I had increased my effort. I felt like i did. But then, to think twice, hell no -,-‘ I might had done more than before, but it was still not enough.

Yes, i’m still comforting myself on ways to correct my intention on studying. For Him. My only Him, Allah :’) betulkan niat, Far!


p/s : thanks, BESTFRIEND, NED for your concern :’)

Love,
FarzanaRosley.

Saturday, July 23, 2011

Bersahabatlah kerana Allah.

Assalamualaikum w.b.t.

I'm doing good. Busy, err kinda.

This week, hmmm masalah ukhuwah melanda.
I feel bad.
Kadang-kadang terfikir pulak, do we had a great feeling in being friends for fun?
For study matter?
or for the right one, Allah?

Bila dilanda ujian, masing-masing menangis. 
Kadang-kadang terfikir jugak, kenapa Allah nak bagi ujian dalam suasana genting sekarang ni?
Dalam tengah getir nak pulun for SPM?
And yes, He knows best.
Dia tak bagi ujian macam ni kalau Dia tau all of us can't go for it.

Alhamdulillah, from five cases, 2 of them strikes for goals 100%.
Dah baik. Sedih woah bila gaduh.
For one of the case, which is mine, I think I was given a penalty.
At last she spoke to me. For some cases, though it wasn't like the old we,
alhamdulillah. Better than tak cakap langsung.
Lagipun, beggars can't be picky right? :')
So three from the five cases is done. 

Berkat kesabaran and kepositifan. Haha, my language is bad. Mianhe.

And for the cases yang belum?
These are some of the tips.
PLEASE, do NOT blame each other. Kita sama ja. 
Sama kasaq sama kahaq sama degey, sama buaih sama-sama ada ego, semua ada perangai buruk vs baik, but this time, lempaq tepi ah semua tu.
Banyak lagi benda kita nak fikir dari kena fikir masalah macam ni.
Always remember that mengalah tak semestinya kalah. We grow up, we got matured kan? 

Please bermaaf-maafan.
And yes, ingat lepas solat jemaah, kiss cheeks and say what we are supposed to say, look into our friends eyes, " Uhibbuki fillah".

Ikhlaskan hati. Sampai bila kita nak macam ni? Masing-masing dah besar. Kena tau tujuan persahabatan kita.

Yes, I do, LOVE you all. 
Uhibbukunna fillah :')

And yea, this one is a good post from Safina's blog : Friendship, baru jek update time aku dok tengah menaip nih. do visit :P
Ukhuwah bukan terletak pada indahnya pertemuan, bukan terletak pada manisnya ucapan di bibir, tapi pada ingatan doa seorang hamba kepada saudaranya dalam doanya :')

Love,

Fartvxqhlovate
Fareyfar
Farzana Rosley :)

Saturday, July 16, 2011

Agama dan Politik di Malaysia.

Assalamualaikum wbt.
Hari ni aku ada terjumpak satu blog.
She speaks naturally to her heart, not mind.
And I wonder what made her.
All her post for politics are soooo baseless.
I am mad. Tapi sabar. 
And yes,
Aku masih bawah umur untuk bersuara.
But trust me, 
for Islam, for my agama, I will not fight,
but I will speak truth.
Dekat sekolah aku pun, ramai dah mula semangat politik.
Some may say, "I hate politics"
But if it's not us to know, and to fight for our agama, who will?
And I felt kinda weird when we learnt agama deeply in school, but still cannot make the right choice. 
WHY? Faktor keturunan? Hmmm, that's their choice. I can't do anything.
Betul la. I have to agree, hati manusia, Allah yang pegang :')
And I have to agree too that there's no PERFECT POLITIC PARTY in the world. 
Tapi, ugh. ok stop. aku takut over the limit.

May I'm blessed and live well to the age of 22.
Tangan aku dah gatal nak menaip pasal politik.
Fight for agama Allah!

Takbir!
Allahuakbar!

p/s : i love green :) and white too.

FarzanaRosley.
fartvxqhlovate

Happy 17th Years Old Farzana Rosley!

Assalamualaikum wbt :)
amma ba'du fainni usiika bitaqwallah.
 


How are you guys doing? Heeee, Alhamdulillah, I'm doing good in the age of 17. And yes, masih dok menekankan kesedaran diri pasal errr, nak SPM taun ni.
Hmm, tahun ni memang sesungguhnya aku nak tulis list macam tahun lepas. remember? 11 Julai 2010 :P

Namun begitu, akan tetapi, walau bagaimanapun, aku agak busy untuk menyalin. 
Last year is different. Masa tu cuti. And aku berulang, So I felt free to do that.
This year, I will inshaAllah kalau umur panjang. BUT not now. YET.

However, I really DO CARE and APPRECIATE those who wished me!
Syukran jazilan 'alaikum jami'an.
Thank you so much!
Terima kasih banyak-banyak!
Gamsa hamnida chinguuu!
Arigatou gozaimasu!
:)

Thanks kerana mendoakan aku. And yea, my birthday wishes are :
1. Be a better Muslimah inshaAllah aminnnn
2. Nak jadi kaya, errr haha nak simpan duit banyakbanyak for a good future

most of all, kalau hampa boleh bagi aku iPhone4 sejibik aku dah cukup bersyukur dah, haha.
thanksssss!
Love you all, and yes, please aminnkan wishes aku especially the first one. 

Thank You Allah atas jasad yang Kau pinjamkan ini. Semoga nafas yang terus berhembus ini sentiasa dalam rahmat dan redha-Mu, AMIN :')


Love,
Farzana Rosley
FareyFar
Ciksitifar
Fartvxqhlovate.
940711-02-****.

Sunday, June 26, 2011

Go for what you love most

Hm, assalamualaikum wbt.
I hope everybody's doing fine.

Memandangkan kelahiran 1994 di Malaysia ni hampir keseluruhannya semakin kalut untuk menempuh SPM, aku kena jugak lah tulis post kan. Ahaha, to release my stress lepas perjumpaan waris haritu.
Well, buat masa sekarang, aku rasa result aku boleh tahan on certain subjects. 
But on the other certain subjects, buat aku rasa macam nak cekik diri sendiri especially AddMaths.

OK, cut those.

Niat mengepos adalah kerana, pada tanggal 24 Jun yang lalu ketika aku and classmates aku baru je habis belajar pasal fizik, we had a peningkepala conversations, which is about our future. Benda ni memang happen very frequent la these days. Maybe sebab sangat takut.

We talked about our ambition. And honestly, I don't find one. YET. Neither them. 
So, we asked each other about what we love most. Adila cakap nak belajar benda yang senang. Tkahwani memang dah letak dalam otak dia nak ambil engine. Iqa sama pening dengan aku. Peah cakap nak belajar kat Russia. Tapi course apa entah ( aku lupa, my bad).

So I suddeny said, aku ni had a sudden interest on being a subbers. ( tukang bagi subtitle untuk cerita2 kat TV tu..) Tapi nak jadi Korean Shows Subber. ( aku taktau lah subber tu official ka dak perkataan dia)
Yang aku tau, benda tu agak mudah, cuma it takes time la. Tambah pulak, subjek bahasa tambahan yang aku ambil bukannya Korea, it's Arabic. 
Aku tak kesah je kalau nak jadi Arabic Subber pun. Asal benda tu macam, errrr, aku minat?

When I said that, Iqa cakap, go for what you love most. 
That sentence scared me. Bukan ke zaman sekarang ramai penganggur sebab belajar ikut minat? I am that scared. And bagi pelajar macam aku yang masih takdak ambition, of course aku kena tau!

Hmmm, post ni agak tergantung. But if, ada pembaca yang tengah dok Uni and menyesal ambil course yang dia minat, please comment and bagi sikit tips macam mana nak cari cita2. Haha, or ada orang yang ambil course yang dia tak minat tapi dia hidup jaaa. So, tell me. I need cadangan. 

Thank you, 
love 
Fartvxqhlovate.
Fareyfar :)

Friday, June 24, 2011

Teachers' Day

Assalamualaikum w.b.t.

Teachers Day, as we all know, tu cerita lama, but still, aku lupa update :P
So kat sini nak wish to all teachers around the world a very happy belated teachers day! 
May Allah bless you all and thanks for teaching me :)
To my teachers since my mata start terbuka, 
ummi and abah my parents.

Take care all.
Thanks again.
And yeah, nak cerita lagi :)
As usual, Athirah and I was given a usual task like last year. Buat and edit video.
Since people love the idea of the Irshadian Around the Globe, 
we did it again. 
Cuma this time versi Vlog sikit.
But still alhamdulillah, we and the other crew did our best and gave our all.
Thanks for the good responses you gave us :) 
Terharuuuu :')
So, enjoy this vid yeahhhhh,



Thanks all.
Love,
Fartvxqhlovate.
FareyFar :)

Saturday, June 11, 2011

So aku fall for Kook.

Hyeeee :) 

Malas cakap panjang, selain Double D yang comel, 
*nak kembaq :') i miss them so mucho. though hubungan kekeluargaan kami agak jauh and dikira bau2 bacang, i really DO :')


 Aku baru je jatuh hati kat artis2 Korea yang aku baru kenal.
Cuti ni aku manage to kenal Beast, haha :D and aku minat JunHyung :D 

And more, aku jatuh hati pada the mosquito voice, Kim Jong Kook through variety shows :)
Kenapa aku nak bagitau? *sebab aku nak merapu. 
Aku just nak menyatakan betapa aku terkejut dengan diri sendiri sebab aku minat dia though badan dia banyak muscles.
Aku minat dia sebab kepantasan and kekuatan dia and sebab dia minat TVXQ jugak :) Heee, so, aku suka Kim Jong Kook! :D
Sparta! <3 

Bye,
tamatlah merapu.
Assalamualaikum :)

Cuti Semester ni.

Assalamualaikum wbt.

Cuti dah pun nak habis. Tapi aku manage buat dua post je sepanjang dua minggu cuti nih. (dua je?!)
OK, dua post pun berbaloi jugak lah sebab kalau hari-hari buat post pun macam lah orang baca sangat kan.
Ehe.
So, cuti ni, aku spent splendid time untuk makan-tidur-tengok Family Outing and Running Men je. And kelas tambahan, aku memang tak tinggal. *since dok rumah pun tak buat apa, so takdak point la nak ceng kelas tambahan kan. Haha,

Adeh, aku rasa nak sepak diri sendiri pasal tak study banyak. Homework pun macam ada-takdak ja. Aku pun terkejut jugak sebab cikgu-cikgu macam tak spare homework kali ni -.-' Tapi tak kesah lah. Hehe, cuti nak habis dah pun, tak perlu aku persoalkan semua tuh.

And yes, sebagai penolong ketua rumah yang macam pulun je, masa cuti ni, aku spent time dengan assistantS aku yang setengah boleh pakai, setengah memang cikai punya lah kan. to think for the ideas for our Sports Day. Sangat penat woih. Dahla SPM tak lama dah! Sapa la yang tukaq pi hari sukan jadi tengah2 taun ni. menyusahkan orang jak!

So, kalau part berhibur, cuti ni, I've done some. Tak dak kesempatan nak tengok X-Men, tapi Panda gemok pun jadi lah kan. Heeee, *inner peace!
About barbeque reunion yang aku dengan kengkawan aku planned, FAILED.
So, we ended up having an unplanned reunion dekat rumah Nabilah - Bella. So, I was happy to get the chance meeting them again. Sembang-sembang, kutuk junior masing-masing, seronok cerita masing-masing dah jadi senior. And of course, we captured some pictures for our memory :)

We had fun alhamdulillah. Promising to keep our friendship to the end. Sama-sama mendoakan kejayaan masing-masing. Various numbers of subjects we took. And what is burdensome is aku lah yang paling banyak subject -.-' Depa dah lah sekolah hebat-hebat. Adeh, 

Hmm, apapun, friends till the end inshaAllah. since primary and counting eh? :)
 

 So, sampai berjumpa lagi readers, assalamualaikum! :)

FARTVXQHLOVATE
FarzanaRosley